Outlet de la Construcció

Qui Som

 

L'Outlet de la Construcció és una iniciativa empresarial de Planell S.A que neix per donar resposta a una creixent demanda per part de molts clients de trobar materials a bon preu. 

A través de la marca de fabricants associats CastelloGres es pretén donar sortida a un segment de mercat en ceràmica i gres que sovint no transcorre pel mercat principal. Es així com a través d'aquest canal i amb una llarga trajectòria dins el sector de la ceràmica avui en dia podem ofertar un ventall molt ampli de material que el mercat oficial considera com a "descatalogat" o comercial.

D'aquí l'Outlet. Aquest concepte que ja fa més de 10 anys es va començar a treballar en el sector tèxtil per donar sortida als excedents d'stock de temporada, ja fa uns anys ha arribat també al sector de la construcció.

En les nostres instal.lacions podreu trobar grans stocks de ceràmica, gres, porcelànic i rajola en sèries comercials, primeres, finals de partida, productes descatalogats, etc. Però a més d'això també us oferim una molt amplia gamma de productes en mobiliari de cuina kit, electrodomèstics, mobiliari de bany, accessoris, griferia, plats de dutxa, mampares, sanitaris, parquets, portes i finestres de fusta, 'pladur', tuberia pvc, ferreteria i productes especials per a la construcció, ciments o obra convencional a preus molt econòmics.

A més dels productes d'Outlet o en oferta també podeu visitar la nostra zona Espai Disseny. En aquesta i trobareu mobiliari de cuina de fabricació alemana del distribuïdor Küchentime amb dissenys 3D personalitzats per a cada client, exposició de taulells de granet i Silestone i les primeres marques i fabricants en ceràmica, gres i banys. 


Visiteu-nos a:

 

L'Outlet de la Construcció Calaf (Planell S.A) | Crta. Manresa km. 31 | 08280 - Calaf | 93.869.87.50

L'Outlet de la Construcció Vilanova del Camí (Planell S.A) | Crta. de la Pobla 109 - 111 | 08788 - Vilanova del Camí | 93.806.02.40